Çıkış Limanı
Varış Limanı
  • Tur Hakkında
  • Rota
  • Fiyat
  • Detaylar
  • Gemi
Tur Hakkında:

THY ile Paket Program
04 Haziran 2025

1.ERKEN REZERVASYON İNDİRİMİ!

Lyon – Macon – Chalon-sur-Saone – Avignon – Arles – Chateauneuf-du-Rhone – Lyon

Tur ile ilgili Whatsapp ile bilgi alabilirsiniz...
Tur detaylarını, rotalarını veya ödeme seçeneklerini öğrenmek için...
Rotalar & Limanlar

KURBAN BAYRAMI
Amadeus Provence ile Burgonya ve Provence Gemi Turu
Lyon – Macon – Chalon-sur-Saone – Avignon – Arles – Chateauneuf-du-Rhone – Lyon
THY ile Paket Program
7 Gece-8 Gün
04 Haziran 2025

AMDPRVNWTD

A 1.Gün
Lyon Limanı

04Haziran 2025, İstanbul-Lyon,Fransa

İstanbul HavalimanıDışHatlar, TürkHavayollarıkontuarıönündesaat04:00’debuluşma. Check-in vepasaportişlemlerininardından TK 1807 no’luseferile 07:10’daLyon’auçuş. Yerelsaatile 09:35’devarış. PasaportvegümrükişlemlerininardındanbizibekleyenaracımızileLyonlimanındakigemimize transfer. DileyenlerrehberlerininekstradüzenleyeceğiLyon ŞehirTurunakatılabilirler. TurumuzdaSaoneveRhonenehirlerininbirleştiğiyerde, 2000 seneevvelkurulan, Paris veMarsilya’dansonraFransa’nınenbüyüküçüncüşehrinikeşfeçıkıyoruz. Turumuzesnasındazarif Opera binasıve Belediye Sarayı, şehrinenyükseknoktasındakonuşlanmışMeryemAna’yaadanmışFourviereBazilikasıveseyirterası, Eski Lyon’undararasokakları, Lyon KatedraliveBelleCourtMeydanıgörülecekyerlerarasında. Tur sonrasılimandabizleribekleyengemimize transfer oluyorve check-in işlemlerimizigerçekleştiriyoruz.

Kaptan’ınhoşgeldinizkokteylisonrasındaakşamyemeği. Gemimizsaat 22:00’dedemiralarakseferinebaşlayacak.

Lyon, Fransa'nın güneydoğu tarafında yer alan bir kenttir. Fransa'nın Rhône yönetiminin merkezidir ve Rhône-Alpes bölgesinde yer alır. Konum olarak Marsilya ile Paris'in arasıda yer alır.

B 2.Gün
Macon Limanı

05Haziran 2025,Macon,Fransa

GemimizsabahgüneyBurgonya’dayeralanMacon’ayanaşacak, yaklaşık 2000 yıllıktarihesahipolankentte, sabahkahvaltısısonrası,dileyenlerrehberlerininekstraolarakdüzenleyeceğiveDünyanın en pahalışaraplarındanbazılarının da üretilmeyeriolanŞarapBölgesiMaconnaisve BeaujolaisTuru’nakatılabilirler. Gemimizakşamüzeridemiralarak Chalon-sur-Saône’edoğruyolaçıkacak.

Mâcon, Fransa'nın Bourgogne-Franche-Comté bölgesinde yer alan bir şehirdir.

C 3.Gün
Chalon Sur Saone Limanı

06Haziran 2025,Chalon-sur-Saône,Fransa / Tournus,Fransa

Sabah kahvaltısonrasındadileyenlerrehberlerininekstradüzenleyeceğiBeaune ŞarapBölgesi&ŞarapTadımıTuru‘nakatılabilirler.Tümgünsürecekturumuzda 15. yy dan kalmaHotel Dieu müzesiveCormatinŞatosugörülecekyerlerarasında. GemimiziseöğledensonrademiralarakTournus’adoğruyolaçıkacakveakşamsaatlerindevaracak.Tur sonrasıTournus’dakigemimizedönüyoruz. Gemimizakşamyemeğisırasındademiralacak.

Chalon-sur-Saône Fransa'nın Bourgogne-Franche-Comté bölgesine bağlı Saône-et-Loire ilinde bulunan bir komündür.

D 4.Gün
Lyon Limanı

07Haziran 2025,Lyon,Fransa

Gemidealacağımızkahvaltısonrası, öğlenekadarkalacağımızLyon’da, dileyenlerrehberlerinindüzenleyeceğiekstraPerougesTuru’nakatılabilirler.ÖğledensonraharikamanzaralareşliğindeAvignon’adoğruseyirhalindeolacağız.

Lyon, Fransa'nın güneydoğu tarafında yer alan bir kenttir. Fransa'nın Rhône yönetiminin merkezidir ve Rhône-Alpes bölgesinde yer alır. Konum olarak Marsilya ile Paris'in arasıda yer alır.

E 5.Gün
Avignon - Fransa Limanı

08Haziran 2025,Avignon,Fransa

Bu sabah 14. YüzyıldaPapalıkmakamına da evsahipliğiyapmışolantarihikentAvignon’ayanaşıyoruz. GemidealacağımızkahvaltısonrasıdileyenlerrehberlerininekstraolarakdüzenleyeceğiBaux en Provence, Carrieres de Lumieres Show veAvignon Turu’nakatılabilirler. YaklaşıkyarımsaatlikbiryolculuklavaracağımızBaux’unbüyülühavasınavedoğasınabayılacaksınız. ArdındaneskibirtaşocağınıniçindedüzenlenençoközelbirsergiolanCarrieres de Lumiere adıverileninteraktifbirmüzeyigezeceğiz. Harika müziklereşliğindeustaressamlaraaiteserlerdevasaboyutlardataşocağının her birduvarınayansıtılıyor. Takriben 7000m2’lik biralanda, kahdinamikkahhüzünlübirmüzikeşliğinde, 2000’den fazlaeserdevasataşocağınınduvarlarınayansıtılacak.DönüşteAvignon’dayapacağımızyürüyüşturumuzdaPapalıkSarayı (girişhariç), Avignon Katedrali, Provence bölgesine has darsokaklar, Moliere’indahisahnealdığıtarihitiyatroveBenezetköprüsügöreceğimizyerlerarasında. Tur sonundaProvence’aözgülavanta, sabun, baharatlargibi local ürünlerikeşfetmekvealışverişiçinserbestzamanımızolacak. Gemimizakşamyemeğisırasındademiralarakseferinedevamedecek.

Avignon, Fransa'nın Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesinde Vaucluse departmaninda, Rhône Nehri'nin kıyısında bulunan şehir. Avignon, Orta Çağ'dan kalan şehir duvarı, Palais des Papes ve UNESCO Dünya Mirasları'ndan sayılan Pont St. Bénézet köprüsü ile tanınır.

F 6.Gün
Arles Limanı

09Haziran 2025, Arles, Fransa

Bu sabahDünyacaünlüRessam Van Gogh’la da özdeşleşmişolanArles’eyanaşıyoruz. DileyenlerrehberlerininekstradüzenleyeceğiSt. Remy de Provence & Van Gogh Müzesi/ Aix en Provence turu’nakatılabilirler. St. Remy de ProvenceköyününbukadartanınmasınınenbüyüksebebiVan Gogh un yaklaşık 2 sene tedavi gördüğü ve neredeyse tanınmışresimlerinintamamınıçizdiğipsikolojikliniğineevsahipliğiyapması. Bugünbuklinikmüzehalinegetirilmişdurumda. Ardından Provence bölgesininenbilinenkentlerinden Aix en Provence ’ıziyaretedeceğiz. Cezanne’ınizlerinitakipedecek, Fransatarihineyön vermis Emile Zola’yıhatırlayacağız. Tur sonrasıArles’egemiyedönüyoruz.

Arles güney Fransa'da bulunan bir şehir ve komün. Aynı zamanda Fransa'nın ili olan Bouches-du-Rhône bulunmaktadır.

G 7.Gün
Chateauneuf Limanı

10Haziran 2025,Châteauneuf-du-Rhône, Fransa / Le Pouzin, Fransa

Gemimizgeceyarısındansonrayanaşacağı Chateauneuf du Rhone’dankahvaltısonrasıayrılarak Le Pouzin’edoğrudemiralacak. DileyenlersabaherkensaattebaşlayacakrehberlerininekstradüzenleyeceğiveGrignanKöyü, LavantaBahçeleriveTrüfMantarıAvıTuru’nakatılabilirler. Çokfarklıvebenzersizbirtecrübeyaşayacağınıturumuzhafızalarınızdayeredecek.Öğledensonragemimizmuhteşemmanzaralareşliğinde son durağıolanLyon’adoğruseyredecek.

Châteauneuf-du-Pape, Fransa'nın güneyindeki Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesindeki Vaucluse bölümünde bir komündür.

H 8.Gün
Lyon Limanı

11Haziran 2025,Lyon, Fransa -İstanbul

Sabah gemidealınacakkahvaltısonrasıgemidençıkışişlemlerimizigerçekleştiriyoruz.Lyon Havalimanı’na transfer. Dileyenlerrehberlerininekstradüzenleyeceğialışverişturunakatılabilirler.Tur sonrasıhavalimanındayapılacakpasaportvegümrükişlemlerininardındanTK1810no’luseferilesaat19:05’deIstanbul Havalimanı’nauçuş. Türkiye saatiyle23:25’devarışveturumuzunsonu…

Lyon, Fransa'nın güneydoğu tarafında yer alan bir kenttir. Fransa'nın Rhône yönetiminin merkezidir ve Rhône-Alpes bölgesinde yer alır. Konum olarak Marsilya ile Paris'in arasıda yer alır.

Fiyatlar

4 Haziran 2025 için kabin fiyatları

İlave Ücretler

Fiyatlandırma yalnızca bilgilendirme amaçlı olarak verilmiştir.
Fiyatlandırma sabit değildir.
Doluluk oranına göre fiyatlarda +/- farklılıklar oluşabilir.

Detaylar

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER
• 5* Deluxe Amadeus Provence gemisinde7 Gece 8 Gün Tam PansiyonKonaklama (İlk günakşamyemeğiilebaşlar, son günkahvaltıilesonaerer)
• THY ileİstanbulHavalimanı -Lyon –İstanbul Havalimanıarasıtarifeliseferlerileuçuşlar
• Gemidekitümaktiviteveanimasyonlar
• Günboyuloungedayeralanself servisolarakçay, kahvevesu
• 5 çayıvegeceyarısıikramları
• Akşamyemekleriile ikram edilenkırmızı/beyazşarap
• Havalimanılimanarasıtransferler
• Türkçerehberlikhizmeti(20 kişiolmasıdurumunda)
• Yurtdışıseyahatsağlıksigortası (70 yaşüzerisurprimuygulanmaktadır.)

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
• Gemidekipersonelbahşişleri (gecelik pp 15 €)
• Geminin veyarehberindüzenleyeceğiekstraturlar
• Kuru temizleme, içecekler, alışverişgibişahsiharcamalar
• İptalikapsayanseyahatsağlıksigortası. (Kişibaşı 50 €, 70 yaşveüzeri %100 sürprimuygulanır.)
• Yurtdışıçıkışharcı
• VizeÜcreti (Schengen vizesi)

Gemi Bilgileri
Amadeus Provence
Amadeus Provence Gemisi
Description :
Gemi Firması : Lüftner Cruises
Menşei : , ,
Para Birimi :
Yapım Yılı:
Yolcu Sayısı :
Mürettabat Sayısı :
Kat Sayısı :
Ağırlığı :
Uzunluğu :
Genişliği :
Hızı :
Gemi Detaylı Bilgisi İçin Tıklayınız