Çıkış Limanı
Varış Limanı
  • Tur Hakkında
  • Rota
  • Fiyat
  • Detaylar
  • Gemi
Tur Hakkında:

THY ile Paket Program
26 Mart 2025

Lyon – Macon – Chalon-sur-Saone – Avignon – Arles – Chateauneuf-du-Rhone – Lyon

1.Erken Rezervasyon dönemine özel KABİN BAŞI  400 € İndirim

Tur ile ilgili Whatsapp ile bilgi alabilirsiniz...
Tur detaylarını, rotalarını veya ödeme seçeneklerini öğrenmek için...
Rotalar & Limanlar

RAMAZAN BAYRAMI
Amadeus Provence ile Burgonya ve Provence Nehir Turu
Lyon – Macon – Chalon-sur-Saone – Avignon – Arles – Chateauneuf-du-Rhone – Lyon
THY ile Paket Program
7 Gece - 8 Gün
26 Mart 2025

AMDPRVTRWD

A 1.Gün
Lyon Limanı

26 Mart2025, İstanbul-Lyon,Fransa

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar, Türk Havayolları kontuarı önünde saat 05:00’da buluşma. Check-in ve pasaport işlemlerinin ardından TK 1897 no’lu sefer ile 07:55’de Lyon’a uçuş. Yerel saat ile 09:35’de varış. Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından bizi bekleyen aracımız ile Lyon limanındaki gemimize transfer. Dileyenler rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Lyon Şehir Turuna katılabilirler. TurumuzdaSaone ve Rhone nehirlerinin birleştiği yerde, 2000 sene evvel kurulan, Paris ve Marsilya’dan sonra Fransa’nın en büyük üçüncü şehrini keşfe çıkıyoruz. Turumuz esnasında zarif Opera binası ve Belediye Sarayı, şehrin en yüksek noktasında konuşlanmış Meryem Ana’ya adanmış Fourviere Bazilikası ve seyir terası, Eski Lyon’un dar ara sokakları, Lyon Katedrali ve BelleCourt Meydanı görülecek yerler arasında. Tur sonrası limanda bizleri bekleyen gemimize transfer oluyor ve check-in işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz.

Kaptan’ın hoşgeldiniz kokteyli sonrasında akşam yemeği. Gemimiz saat 22:00’dedemir alarak seferine başlayacak

Lyon, Fransa'nın güneydoğu tarafında yer alan bir kenttir. Fransa'nın Rhône yönetiminin merkezidir ve Rhône-Alpes bölgesinde yer alır. Konum olarak Marsilya ile Paris'in arasıda yer alır.

B 2.Gün
Macon Limanı

27 Mart 2025,Macon,Fransa

Gemimiz sabahgüney Burgonya’da yer alan Macon’a yanaşacak, yaklaşık 2000 yıllık tarihe sahip olan kentte, sabah kahvaltısı sonrası,dileyenler rehberlerininekstra olarak düzenleyeceği ve Dünyanın en pahalı şaraplarından bazılarının da üretilme yeri olanŞarap Bölgesi Maconnais ve BeaujolaisTuru’na katılabilirler. Gemimiz akşamüzeri demir alarak Chalon-sur-Saône’e doğru yola çıkacak.

Mâcon, Fransa'nın Bourgogne-Franche-Comté bölgesinde yer alan bir şehirdir.

C 3.Gün
Chalon Sur Saone Limanı

28 Mart 2025,Chalon-sur-Saône,Fransa / Tournus,Fransa

Sabah kahvaltı sonrasında dileyenler rehberlerinin ekstra düzenleyeceği Beaune Şarap Bölgesi & Şarap TadımıTuru‘na katılabilirler.Tüm gün sürecek turumuzda 15. yy dan kalma Hotel Dieu müzesi ve Cormatin Şatosu görülecek yerler arasında. Gemimiz ise öğleden sonra demir alarakTournus’a doğru yola çıkacak ve akşam saatlerinde varacak.Tur sonrasıTournus’daki gemimizedönüyoruz. Gemimiz akşam yemeği sırasında demir alacak.

Chalon-sur-Saône Fransa'nın Bourgogne-Franche-Comté bölgesine bağlı Saône-et-Loire ilinde bulunan bir komündür.

D 4.Gün
Lyon Limanı

29 Mart 2025,Lyon,Fransa

Gemide alacağımız kahvaltı sonrası, öğlene kadar kalacağımız Lyon’da, dileyenler rehberlerinin düzenleyeceğiekstra Perouges Turu’na katılabilirler.Öğleden sonra harika manzaralar eşliğinde Avignon’a doğru seyir halinde olacağız.

Lyon, Fransa'nın güneydoğu tarafında yer alan bir kenttir. Fransa'nın Rhône yönetiminin merkezidir ve Rhône-Alpes bölgesinde yer alır. Konum olarak Marsilya ile Paris'in arasıda yer alır.

E 5.Gün
Avignon - Fransa Limanı

30 Mart 2025,Avignon,Fransa

Bu sabah 14. Yüzyılda Papalık makamına da evsahipliği yapmış olan tarihi kent Avignon’a yanaşıyoruz. Gemide alacağımız kahvaltı sonrası dileyenlerrehberlerininekstra olarak düzenleyeceği Baux en Provence, Carrieres de Lumieres Show veAvignon Turu’nakatılabilirler. Yaklaşık yarım saatlik bir yolculukla varacağımız Baux’un büyülü havasına ve doğasına bayılacaksınız. Ardından eski bir taş ocağının içinde düzenlenen çok özel bir sergi olan Carrieres de Lumiere adı verilen interaktif bir müzeyi gezeceğiz. Harika müzikler eşliğinde usta ressamlara ait eserler devasa boyutlarda taş ocağının her bir duvarına yansıtılıyor. Takriben 7000m2’lik bir alanda, kah dinamik kah hüzünlü bir müzik eşliğinde, 2000’den fazla eser devasa taş ocağının duvarlarına yansıtılacak. Dönüşte Avignon’da yapacağımız yürüyüş turumuzda Papalık Sarayı (giriş hariç), Avignon Katedrali, Provence bölgesine has dar sokaklar, Moliere’in dahi sahne aldığı tarihi tiyatro ve Benezet köprüsü göreceğimiz yerler arasında. Tur sonunda Provence’a özgü lavanta, sabun, baharatlar gibi local ürünleri keşfetmek ve alışveriş için serbest zamanımız olacak. Gemimiz akşam yemeği sırasında demir alarak seferine devam edecek.

Avignon, Fransa'nın Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesinde Vaucluse departmaninda, Rhône Nehri'nin kıyısında bulunan şehir. Avignon, Orta Çağ'dan kalan şehir duvarı, Palais des Papes ve UNESCO Dünya Mirasları'ndan sayılan Pont St. Bénézet köprüsü ile tanınır.

F 6.Gün
Arles Limanı

31 Mart 2025, Arles, Fransa

Bu sabah Dünyaca ünlü Ressam Van Gogh’la da özdeşleşmiş olan Arles’e yanaşıyoruz. Dileyenler rehberlerinin ekstra düzenleyeceği St. Remy de Provence & Van Gogh Müzesi / Aix en Provence turu’na katılabilirler. St. Remy de Provence köyünün bu kadar tanınmasının en büyük sebebi Van Gogh un yaklaşık 2 sene tedavi gördüğü ve neredeyse tanınmış resimlerinin tamamını çizdiği psikoloji kliniğine ev sahipliği yapması. Bugün bu klinik müze haline getirilmiş durumda. Ardından Provence bölgesinin en bilinen kentlerinden Aix en Provence’ı ziyaret edeceğiz. Cezanne’ın izlerini takip edecek, Fransa tarihine yön vermis Emile Zola’yı hatırlayacağız. Tur sonrası Arles’e gemiye dönüyoruz.

Arles güney Fransa'da bulunan bir şehir ve komün. Aynı zamanda Fransa'nın ili olan Bouches-du-Rhône bulunmaktadır.

G 7.Gün
Chateauneuf Limanı

01 Nisan 2025,Châteauneuf-du-Rhône, Fransa / Le Pouzin, Fransa

Gemimiz geceyarısından sonra yanaşacağı Chateauneuf du Rhone’dan kahvaltı sonrası ayrılarak Le Pouzin’e doğru demir alacak. Dileyenler sabah erkensaatte başlayacakrehberlerinin ekstra düzenleyeceği ve Grignan Köyü, Lavanta Bahçeleri ve Trüf Mantarı Avı Turu’na katılabilirler. Çok farklı ve benzersiz bir tecrübe yaşayacağını turumuz hafızalarınızda yer edecek. Öğleden sonra gemimiz muhteşem manzaralar eşliğinde son durağı olan Lyon’a doğru seyredecek.

Châteauneuf-du-Pape, Fransa'nın güneyindeki Provence-Alpes-Côte d'Azur bölgesindeki Vaucluse bölümünde bir komündür.

H 8.Gün
Lyon Limanı

02 Nisan 2025,Lyon, Fransa  -İstanbul

Sabah gemide alınacak kahvaltı sonrası gemiden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz.Lyon Havalimanı’na transfer. Dileyenler rehberlerinin ekstra düzenleyeceğialışveriş turuna katılabilirler.Tur sonrası havalimanında yapılacak pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından TK1810 no’lu sefer ile saat 18:00’deIstanbul Havalimanı’na uçuş. Türkiye saatiyle 23:20’de varış ve turumuzun sonu…

Lyon, Fransa'nın güneydoğu tarafında yer alan bir kenttir. Fransa'nın Rhône yönetiminin merkezidir ve Rhône-Alpes bölgesinde yer alır. Konum olarak Marsilya ile Paris'in arasıda yer alır.

Fiyatlar

26 Mart 2025 için kabin fiyatları

İlave Ücretler

Fiyatlandırma yalnızca bilgilendirme amaçlı olarak verilmiştir.
Fiyatlandırma sabit değildir.
Doluluk oranına göre fiyatlarda +/- farklılıklar oluşabilir.

Detaylar

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER
• 5* Deluxe Amadeus Provence gemisinde 7 Gece 8 Gün Tam Pansiyon Konaklama (İlk gün akşam yemeği ile başlar, son gün kahvaltı ile sona erer)
• THY ile İstanbul Havalimanı -Lyon –İstanbul Havalimanıarası tarifeli seferler ile uçuşlar
• Gemideki tüm aktivite ve animasyonlar
• Gün boyu loungeda yer alan self servis olarak çay, kahve ve su
• 5 çayı ve geceyarısı ikramları
• Akşam yemekleri ile ikram edilen kırmızı/beyaz şarap
• Havalimanı liman arası transferler
• Türkçe rehberlik hizmeti (20 kişi olması durumunda)
• Yurtdışı seyahat sağlık sigortası (70 yaş üzeri surprim uygulanmaktadır.)

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
• Gemideki personel bahşişleri (gecelik pp 15 €)
• Geminin veya rehberindüzenleyeceğiekstra turlar
• Kuru temizleme, içecekler, alışveriş gibi şahsi harcamalar
• İptali kapsayan seyahat sağlık sigortası. (Kişi başı 50 €, 70 yaş ve üzeri %100 sürprim uygulanır.)
• Yurtdışı çıkış harcı
• Vize Ücreti (Schengen vizesi)

Gemi Bilgileri
Amadeus Provence
Amadeus Provence Gemisi
Description :
Gemi Firması : Lüftner Cruises
Menşei : , ,
Para Birimi :
Yapım Yılı:
Yolcu Sayısı :
Mürettabat Sayısı :
Kat Sayısı :
Ağırlığı :
Uzunluğu :
Genişliği :
Hızı :
Gemi Detaylı Bilgisi İçin Tıklayınız