Çıkış Limanı
Varış Limanı
  • Tur Hakkında
  • Rota
  • Fiyat
  • Detaylar
  • Gemi
Tur Hakkında:

THY ile Paket Program
04 Haziran 2025

1.ERKEN REZERVASYON İNDİRİMİ!

Münih - Passau – Emmersdorf (Melk) – Viyana (1) –Budapeşte (1) – Estergon – Bratislava - Linz (Salzburg)

Tur ile ilgili Whatsapp ile bilgi alabilirsiniz...
Tur detaylarını, rotalarını veya ödeme seçeneklerini öğrenmek için...
Rotalar & Limanlar

KURBAN BAYRAMI
Amadeus Nova ile Tuna Nehri Gemi Turu
Münih - Passau – Emmersdorf (Melk) – Viyana (1) –Budapeşte (1) – Estergon – Bratislava - Linz (Salzburg)
THY ile Paket Program
04 Haziran 2025

AMDNVRWD

A 1.Gün
Münih Limanı

04Haziran 2025, İstanbul-Münih – Passau, Almanya

İstanbul HavalimanıDışHatlar, TürkHavayollarıkontuarıönündesaat04:00’debuluşma. Check-in vepasaportişlemlerininardından TK 1629no’luseferile07:20’de Münih’euçuş. Yerelsaatile09:00’davarış. Pasaportvegümrükişlemlerininardındanbizibekleyenaracımızile Passau limanındakigemimize transfer. Yaklaşık 2 saatlikyolculuksonrasıgemiyevarışımızınardından check-in işlemlerimizgerçekleştirilecek. Geminin kalkışıöncesinderehberimizeşliğindeyürüyüşturundaPassau’yutanıyoruz. Turun ardındangemiyedönüş. Kaptan’ınhoşgeldinizkokteylisonrasındaakşamyemeği. Gemimizakşamüzeridemiralarakseferinebaşlayacak.

Münih, Berlin ve Hamburg'dan sonra Almanya'nın en büyük üçüncü kentidir. Bavyera eyâletinin en büyük şehri ve başkentidir. Avrupa Birliği'nin onikinci en büyük şehridir. 

B 2.Gün
Melk - Avusturya Limanı

05Haziran 2025,Emmersdorf (Melk), Avusturya/Duernstein, Avusturya / Viyana, Avusturya

Gemimizbusabahtarihi Melk kasabasıkarşısındayeralanEmmersdorf’ayanaşacak. Kahvaltısonrasıdileyenler, rehberlerimizinekstradüzenleyeceği; Umberto Eco’nunGülünAdıromanına da esinkaynağıolmuş, DünyanınenbüyükBarokeserlerindenbirisiolanMelk Benedict Manastırınıziyaretedebilirler. Öğleyemeğiiçingemiyedönüş.Gemideöğleyemeğisırasında UNESCO DünyaMirasıListesi`ndeyeralan Wachau Vadisi`ninkalbindeyeralanşarapyetiştiricileriköyüolanDürnstein`adoğrudevamedecek.Dürnstein’dayapılacakyürüyüşturusonrasındagemimizdemiralarakViyana’yadoğruyolaçıkacak. Kara ormanlariçindenmuhteşemmanzaralareşliğindeyapacağımızyolculuksonrasında, Viyana’yavarıyoruz. GemimizbugeceViyana’dademirliolacak.

Melk, Avusturya'nın kuzeydoğusunda Aşağı Avusturya federal eyaletinde kent. Melk Bölgesi'nin başşehridir.

C 3.Gün
Viyana Limanı

06 Haziran 2025,Viyana, Avusturya

Sabah kahvaltısonrasındadileyenlerrehberlerininekstradüzenleyeceğiViyanaŞehirTuru’nakatılabilirler… Hundertwasser Evleri, Ring Strasse üzerindekiParlamentoBinası, HofburgSarayıgöreceğimizyerlerarasında. Belediye MeydanıveardındanKatedralileşehirmerkeziniyürüyerekziyaretettiktensonraserbestzamanınımızolacak.  Akşamyemeğiöncesindegemimizedönüyoruz. Gemimizakşamyemeğisırasındademiralacak.

Viyana, Avusturya'nın başkenti ve en büyük şehri, aynı zamanda ülkenin dokuz eyaletinden yüzölçümü bakımından en küçüğü. Yaklaşık 1.705.000 kişilik nüfusuyla ülkenin en kalabalık kentidir, çevre ilçeleriyle birlikte Viyana'da yaklaşık iki milyon insan yaşar, ki bu da Avusturya nüfusunun yaklaşık dörtte biridir.

D 4.Gün
Budapeşte Limanı

07Haziran2025,Budapeşte, Macaristan

GemidealacağımızkahvaltısonrasıöğlenedoğruBudapeşte’yevarış.DileyenlerrehberlerininekstraolarakdüzenleyeceğiBudapeşteŞehirTuru’nakatılabilirler. Şehirturumuzda; LondraparlamentosuörnekalınarakyapılmışMacarlarıngururuolanParlamentoBinası, MacarhalkınınenönemlimeydanıolanKahramanlarMeydanı, Gellert Tepesi, BalıkçılarBurcu, St.Matthiaskilisesi, Rakoczialışverişcaddesi, Trenİstasyonu, Tuna’nınincisiBudapeşte’ninmuhteşemköprülerindenolanZincirliKöprü, Elizabeth Köprüsü,BudaBölümününengörkemlibinasıolanBudapeşteSarayı,  panoramikolarakgörülecekyerlerarasındadır. ŞehrinalışverişmerkeziolanVaciUtcacaddesindeserbestzamanımız da olacak. GemimizbugeceBudapeşte’dedemirliolacak.

Budapeşte, Macaristan'ın başkentidir. Aslında Tuna nehrinin iki yakasındaki Budin ve Peşte'nin 17 Kasım 1873 yılında birleşmesiyle oluşmuş şehirdir. Eski yıllarda Tuna nehri Budin'i ve Peşte' yi ayırmıştı. İki şehri birbirine bağlaması için Chain Köprüsü inşa edilmeye başlamıştı.

E 5.Gün
Estergon Limanı

08Haziran2025,Budapeşte, Macaristan / Estergon, Macaristan

GemidealacağımızkahvaltısonrasıöğleyemeğisaatinekadargemimizBudapeşte’dedemirlikalmayadevamedecek. Öğle yemeği sonrasında dileyenlerlerehberimizinekstraolarakdüzenleyeceğitipik bir Macar köyü olan Szentendre ziyaret edilecektir. Ardından Osmanlı’nın Tuna boylarındaki en önemli üslerinden biri olan tarihi Estergon Kalesi’ni ekstraturumuzadahilolarakziyaretediyoruz. Estergon’dabizibekleyengemimizebinişsonrasındagemimizdemiralacak.

 

Esztergom veya Estergon, kuzey Macaristan'da, başkent Budapeşte'nin 50 km kuzeybatısında, Komárom-Esztergom bölgesinde yer alan bir kenttir. Tuna Nehrinin sağ sahilinde bulunup sol sahilindeki Slovakya'nın Štúrovo kentiyle Macaristan-Slovakya sınırını oluşturmaktadır. 

F 6.Gün
Bratislava Limanı

09Haziran2025,Bratislava, Slovakya

Sabah gemidealınacakkahvaltısırasındaBratislava’yayanaşıyoruz. Dileyenlerrehberlerinindüzenleyeceğiekstrayürüyüşturunda; OrtaAvrupa’nıneneskişehirlerindenolanve 3 ÜlkeninkesişmenoktasındayeralanBratislava’yıtanıyabilirler. UNESCO miraslistesindeyeralanBratislava’dakiyürüyüşturumuz, Eski ŞehrintarihiSt.Michaelkapısındangeçerekbaşlıyor. Sonrasında Opera Binası, Belediye Binası, Eski Saray, şehirmerkezindeyeralan, ünlüsanatçıvebestecilerinyaşadıklarıOrtaÇağmimarisindeyapılmışolanevlerigörerekşehirmeydanındaturumuzutamamlıyoruz.Öğleyemeğisonrasırehberimizin extra tur olarakdüzenleyeceğibirzamanlarİmparatoriçe Maria Theresia`yaaitolan, 18. yüzyıldankalmamuhteşembirkompleksolan Imperial Schloss Hof Sarayı`nıziyaretedebilirveyayenideninşaedilmiş Roma Mahallesiileantik Roma şehriCarnuntum`ukeşfedebilisiniz.Gemimizöğledensonrahareketedecek. Bu akşamKaptan`ın Gala Yemeği`ndebuluşmaküzere…

Bratislava Slovakya'nın başkenti ve en büyük şehridir. Avusturya'nın başkenti Viyana'nın 50 km kadar doğusunda bulunan şehir yaklaşık 450.000 nüfusa sahiptir. Tuna Nehri kıyısında yer alan şehir hem Avusturya'ya hem de Macaristan'a sınırdır.

G 7.Gün
Linz - Avusturya Limanı

10Haziran2025, Linz, (Salzburg) Avusturya

GemimizbugünöğledensonraLinz’eyanaşacak.BugündileyenlerlerehberimizinekstraolarakdüzenleyeceğiMozart’ınkentiSalzburg’adoğruyolaçıkıyoruz. Avusturya’nıngöllerbölgesindeharikamanzaralareşliğindeyapacağımızyolculuksonrasındavaracağımızSalzburg’tayürüyüşturumuzabaşlıyoruz. ÜnlüBesteci Wolfgang Amadeus MOZART’ındoğumyeriolanşehirde, her köşedeMozart’ıhatırlatanhediyeliklerbulmakmümkün. Yürüyüşümüzesnasında; Mozart’ındoğduğuev, Pazaryeri, alışverişcaddesive Salzburg Katedrali, tarihimanastırmezarlığıgöreceğimizyerlerarasındatursonrasındaotobüsümüzileakşamyemeğiöncesindeLinz’edönüyoruz.

Linz, Avusturya'nın kuzeybatısında Tuna Nehri yanında yer alan bir şehir. Yukarı Avusturya eyâletinin başkentidir. 

H 8.Gün
Passau - Almanya Limanı

11Haziran2025,Passau, Almanya– Münih- İstanbul

Sabah gemidealınacakerkenkahvaltısonrasıgemidençıkışişlemlerimizigerçekleştiriyoruz.ArdındanMünihHavalimanı’na transfer. Transfer öncesindeMünih’itanıtanPanoramikŞehirTurumuzugerçekleştireceğiz. Tur sonrasındahavalimanına transfer. BuradayapılacakpasaportvegümrükişlemlerininardındanTK1633no’luseferilesaat 16:20’deIstanbulHavalimanı’nauçuş. Türkiye saatiyle20:10’davarışveturumuzunsonu…

Passau Almanya'nın güneydoğu sınırında bulunan Bavyera Eyaletine bağlı şehirdir. Passau Tuna Nehri ile beraber, Güneyden Inn ve Kuzeyden Ilz nehirlerinin birleşme noktasında kurulmuştur.

Fiyatlar

4 Haziran 2025 için kabin fiyatları

İlave Ücretler

Fiyatlandırma yalnızca bilgilendirme amaçlı olarak verilmiştir.
Fiyatlandırma sabit değildir.
Doluluk oranına göre fiyatlarda +/- farklılıklar oluşabilir.

Detaylar

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER
• 5* Deluxe Amadeus Nova gemisinde7 Gece 8 Gün Tam PansiyonKonaklama (İlk günakşamyemeğiilebaşlar, son günkahvaltıilesonaerer)
• THY ileİstanbulHavalimanı - Münih-İstanbul Havalimanıarasıtarifeliseferlerileuçuşlar
• İlk günPassau Yürüyüş Turu
• Son günPanoramikMünihŞehir Turu
• Gemidekitümaktiviteveanimasyonlar
• Günboyu lounge da yeralanself servisolarakçay, kahvevesu
• 5 çayıvegeceyarısıikramları
• Akşamyemekleriile ikram edilenkırmızı / beyazşarap
• Havalimanılimanarasıtransferler
• Türkçerehberlikhizmeti(20 kişiolmasıdurumunda)
• Yurtdışıseyahatsağlıksigortası (70 yaşüzerisurprimuygulanmaktadır.)

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
• Gemi personelservisücreti (gecelik pp 15 €)
• Rehberinveya geminindüzenleyeceğiekstraturlar
• Kuru temizleme, içecekler, alışverişgibişahsiharcamalar
• İptalikapsayanseyahatsağlıksigortası. (Kişibaşı 50 €, 70 yaşveüzeri %100 sürprimuygulanır.)
• Yurtdışıçıkışharcı
• Vizeücretleri (Schengen)

Gemi Bilgileri
 Gemisi
Description :
Gemi Firması :
Menşei :
Para Birimi :
Yapım Yılı:
Yolcu Sayısı :
Mürettabat Sayısı :
Kat Sayısı :
Ağırlığı :
Uzunluğu :
Genişliği :
Hızı :
Gemi Detaylı Bilgisi İçin Tıklayınız