Tur Hakkında:

10 Ağustos 2019 
Kurban Bayramı

Koningsdam ile Akdeniz ve Ege Gemi Turu, İTALYA, YUNANİSTAN ve TÜRKİYE 

THY ile Paket Program

11 GECE -12 GÜN 
Atine / Pire `de 1 Gece Gemide konaklama 
Uygun Ödeme Koşulları ile Cruise Gemi Turları Tatil Fırsatlarını Kaçırmayın!

Tur ile ilgili Whatsapp ile bilgi alabilirsiniz...
Tur detaylarını, rotalarını veya ödeme seçeneklerini öğrenmek için...
Rotalar & Limanlar

5 * KONINGSDAM ile AKDENİZ ve EGE GEMİ TURU
İTALYA - YUNANİSTAN - TÜRKİYE 
11 GECE -12 GÜN 
10 Ağustos 2019 Kurban  Bayramı Gemi Turu 

A 1.Gün
Civitavecchia - Roma Limanı

İSTANBUL – ROMA - CİVİTAVECCHİA 
İstanbul Atatürk Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, Türk Havayolları kontuarı önünde 05.30’da buluşma. Check-in, pasaportve gümrükkontrollerinden sonra Türk Havayolları’nın TK 1861no’lu seferi ile saat 08.15’deRoma’ya hareket. Yerel saat ile 09.55’deRoma’ya varış. Havalimanında bizleri bekleyen aracımız ile Civitavecchia Limanı’na transfer. 5*Koningsdam gemisine giriş işlemlerinden sonra kamaraların dağılımı ve kamaralara yerleşme. Gemimiz saat 17.00’de limandan ayrılacak. Geceleme gemide

Civitavecchia Limanı, “sonsuzluğun Şehri” Roma’ya açılan kapıdır.
ROMA : İtalya'nın başkentidir. Katoliklerin ruhani lideri Papa'nın yaşadığı bağımsız devlet Vatikan Roma şehrinde yer almaktadır. Mimari ve tarihi yönleriyle sizlere hitap edecek Roma`da Forum, Sistine Şapeli, Pantheon ve St.Peter Bazilikası görülmeye değer yerler arasındadır. İstanbul gibi Roma şehri 7 tepe üzerine kuruludur.

B 2.Gün
Denizde Limanı

Gemi içindeki aktivitelerden yararlanma zamanı.

C 3.Gün
Katakolon Limanı

Eski Yunan`da spor karşılaşmalarının yapıldığı Olympia`ya sadece 30 dakika uzaklıktaki liman, Zeus ve Hera tapınakları ile uğrak noktası haline gelmiştir. Tarihi olimpik stadyumunda geçmişi teneffüs edeceksiniz. Katakolon yerel yemekleri tadabileceğiniz ve liman aktivitelerini gerçekleştirebiliceğiniz açık hava kafeleri ile görülmesi gereken bir yerdir. Fakat gemilerin buraya uğramasının en önemlisi M.Ö 766`da olimpiyat oyunlarına ev sahipliği yapan Olympia şehridir. Zeus Tapınağı, Hera Tapınağı ve Stadium, Prytaneion sahipliği yapmaktadır.

D 4.Gün
Pire - Atina Limanı

Pire, başkent Atina`nın şirin bir limanı, küçük otelleri sevimli görünümü ile güzel bir kenttir. Eski Yunan Medeniyetlerinin en güçlü sembolü Pantheon, Akropolis`in üzerinde yer alır. Daha aşağıda tavernalar ve alışveriş merkezlerinin bulunduğu Plaka`da günün ve gecenin ritmini yakalamak mümkündür.

E 5.Gün
Pire - Atina Limanı

Pire, başkent Atina`nın şirin bir limanı, küçük otelleri sevimli görünümü ile güzel bir kenttir. Eski Yunan Medeniyetlerinin en güçlü sembolü Pantheon, Akropolis`in üzerinde yer alır. Daha aşağıda tavernalar ve alışveriş merkezlerinin bulunduğu Plaka`da günün ve gecenin ritmini yakalamak mümkündür.

F 6.Gün
Mykonos Limanı

Mykonos kasabası beyaz renkli dar sokakları ve küp seklindeki evleriyle en çok ziyaret edilen ve en pahalı Yunan Adası`dır. Adanın asıl müdavimlerini dünya jet sosyetesi oluşturur. Yunanistan`ın en gösterişli adalarından biri olan Mykonos 1615 yılında kurulmuş. Kumsallarıyla ünlü olan bu Ada`nın en iyi kumsalı güney kıyısında yer alıyor. Mykonos kasabasından 4 kilometre mesafede olan bu kumsalın adi Platis Gialos. Arkasında otel ve restaurantlarin yer aldığı bu kumsal adanın başlıca plajı. Mykonos; daracık sokakları, beyaz evleri, yollara taşmış pembe, beyaz çiçekleri ile bir Ege klasiği. 

G 7.Gün
Kuşadası Limanı

Aydın iline bağlı, Aydın merkeze 70km. , İzmir merkeze 90km. , İzmir Adnan Menderes Havalimanına 50km.(1saat) mesafededir. Tatil cenneti Kuşadası, cafe barları, gece hayatı için fazlasıyla alternatif sunan bar, kulüp ve değişik eğlence mekanları ile tanınır. Kuşadası Barlar sokağı ve Kuşadası Kaleiçi mevkileri gece hayatının kalbinin attığı bölgeleridir. Kuşadası'nda bir çok plaj ve beach club'lar gündüzleri eşsiz deniz ve kum rahatlığı sağlarken geceleride klüp/bar kimliğine bürünerek Kuşadası'nda günü 24 saat yaşamanıza olanak sunarlar.

H 8.Gün
Rodos Limanı

Dodekanes Adalar grubu`ndaki en büyük yüzölçümlü adadır. Ada hem tüm Avrupa`daki en iyi korunmuş ve en büyük Ortaçağ şehrine sahip hem de yıl boyu ortalama 300 gün güneş görmesi sebebi ile oldukça popüler bir tatil merkezidir. Rodos, temiz denizi ve düzenli plajları ile Avrupa Blue Flag ödülüne layık görülmüştür. Ortaçağ’da St. John şövalyelerinin meskeni olup, ardından Osmanlı hâkimiyetine geçen Rodos, bir dönem de İtalyan yönetimine bağlı kaldığından bu gün her üç kültürden geriye kalan mimari harmanla ender bulunur bir güzelliğe sahiptir.

I 9.Gün
Santorini Limanı

Siyah kum sahillerinin yukarısında volkanik kayalara tutunan beyaz köyleriyle ünlü Santorini Adası, ismini 13. Yüzyılda Azize Irene`ye atfen almış. Ada`daki en önemli yerler Akrotiri, Antik Thira, Fira ve Oia bölgeleri. Adanın merkezi olan Fira, 1956 depreminden sonra yeniden kuruldu. Harika bir manzaraya sahip olan bu merkez, küçük liman Skala Fira`ya 580 basamak uzaklıkta. Bu limana teleferik veya basamaklar üzerinden katırla ulaşmak mümkün. Adanın üçüncü büyük limanı olan Oia depremden sonra geleneksel bir yerleşim birimi halini almış. Neo-klasik malikânelerle çevrili Oia gizemli olarak kabul edilir.

J 10.Gün
Denizde Limanı

Gemi içindeki aktivitelerden yararlanma zamanı.

K 11.Gün
Napoli Limanı

Lezzetli pizzalarıyla, eski ve tarihi binalarıyla, İtalya`nın en ince kumasallarıyla ünlü kent Tiren denizinin kıyısındadır. Napoli Ulusal Müzesi Avrupanın en iyi müzelerinden biri olarak kabul edilmektedir. İtalya`nın güney doğusunda yer alan Naples dünyanın bir çok yerindeki sanatçıları cezbedicek bir görselliğe sahiptir. Pompeii`ye düzenlenen bir tura katılabilir Sorrento`daki pek çok butiği ziyaret edebilirsiniz. 1889`da İtalya kraliçesi için icat edilen Naples Pizza`sının tadına bakmalısınız.

L 12.Gün
Civitavecchia - Roma Limanı

Yerel saat ile 07.00`da gemimiz Civitavecchia Limanı’na yanaşacak. Kahvaltı ve gemiden çıkış işlemleri sonrasıRoma Havalimanı’na transfer. Check-in ve Pasaport kontrolü sonrası Türk Havayolları’nın, TK 1866no’lu seferi ile saat 15.25’de İstanbul Atatürk Havalimanı’na hareket. Yerel saat ile 19.00’da İstanbul’a varış. Turumuzun sonu.

Civitavecchia Limanı, “sonsuzluğun Şehri” Roma’ya açılan kapıdır.
ROMA : İtalya'nın başkentidir. Katoliklerin ruhani lideri Papa'nın yaşadığı bağımsız devlet Vatikan Roma şehrinde yer almaktadır. Mimari ve tarihi yönleriyle sizlere hitap edecek Roma`da Forum, Sistine Şapeli, Pantheon ve St.Peter Bazilikası görülmeye değer yerler arasındadır. İstanbul gibi Roma şehri 7 tepe üzerine kuruludur.

Fiyatlar
İlave Ücretler
Bahşiş145 €
Vize Ücreti125 €

Fiyatlandırma yalnızca bilgilendirme amaçlı olarak verilmiştir.  Fiyatlandırma sabit değildir.
Doluluk oranına göre fiyatlarda +/- farklılıklar oluşabilir.
Grup 20 kişi olduğu takdirde Türkçe rehberlik hizmeti verilecektir.
Bahşişler Gemide nakit veya kredi kartıyla ödenir. 
Bu program için gerekli vizeler : Çok Girişli Schengen 

Detaylar

FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN HİZMETLER
Türk Havayolları ile İstanbul – Roma – İstanbul arası ekonomi sınıfı uçak bileti
Gemide 11 gece tam pansiyon konaklama
Programda belirtilen tüm transferler
Tecrübeli rehberlik hizmeti (Grup 20 kişi olduğu takdirde Türkçe rehberlik hizmeti verilecektir.)
Havalimanı vergileri
Liman vergileri

FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
Gemideki tüm alkollü ve bazı alkolsüz içecekler
Kişisel harcamalar (Telefon, kuru temizleme v.s)
Gemi veya rehberiniz tarafından organize edilecek tüm ekstra turlar
Geminin servis personeli bahşişleri
Vize ücreti
Yurtdışı çıkış harcı

Uçuş Bilgileri 

10.08.2019 / İstanbul - Roma / TK1861 / 08.15 - 09.55
21.08.2019 / Roma – İstanbul / TK1866 / 15.25 - 19.00

*** Uçak  detaylarında değişiklik olabilir.

NOTLAR VE BİLMENİZ GEREKENLER;

*Programda belirtilen saatler Türk Havayolları ve HollandAmericaLine şirketlerinden alınmıştır. Saatlerde olabilecek herhangi bir değişiklikten Cruises in Turkey sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliğinden ötürü Cruises in Turkey programın içeriğini ve hizmet muhteviyatını bozmadan günlerde oynama yapabilir.

*Uçak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin içine 36 cm (yükseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında bir parça eşya alma hakkı vardır. Bununla birlikte her yolcu uçağın bagajına vermek kaydıyla yanına 1 adet en fazla 20 kilo olan valiz alabilme hakkına sahiptir.

*Gemi yolculuğu sırasındaki alacağınız akşam yemeklerinden 2’si resmi akşam yemeğidir ve burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun yanında en az bir adet takım elbise, bayanların da en az 1 adet gece elbisesi bulundurmak zorundadırlar.

*Gemi seyahati esnasında grubumuzun akşam yemek alacağı restoran ve masalar daha önceden belirlenmiş ve isimlere göre numaralandırılmış olacaktır. Dolayısıyla gemide alınacak ilk öğün yemekten son öğün yemeğe kadar herkes daha önceden belirlenen yerlerde oturacaktır. Ancak arzu edenler yemeklerini geminin başka restoranlarında da alma hakkına sahiptirler.

*Özellikle gemi seyahatiniz esnasında sizlere başkalarının telefon ile ulaşması son derece zordur. Geminin uydu sistemi ile görüşmeler sağlanabilir ancak dakikası yaklaşık 17 USD civarındadır.(taxlardahil).

*Gemiye check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) kabin anahtarları alınırken gemi resepsiyonuna kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Bu ibraz sonucunda her kredi kartından kişi başına ortalama 300 USD’lik bir provizyon çekimi yapılacaktır. Bunun nedeni sizler gemiye check-in yaptıktan sonra seyir esnasında gemi içinde yapacağınız harcamalar içindir. Gemi içindeki harcamalarınızı ise (içki, meşrubat veya alkollü içecekler için)gemi resepsiyonu tarafından sizlere verilecek olan manyetik kartlar ile yapabileceksiniz. Gemide alışveriş ve casino haricinde hiç bir yerde nakit para geçmemektedir. Tüm harcamalarınızı odalarınızdaki televizyonlardan öğrenebilirsiniz.

*Gemiye içki sokmak kesinlikle yasaktır.

*Gemi seyahatimizin başlangıcında grubumuzun tüm valizleri için belirli renklerde valiz etiketleri tahsis edilecektir. Bu etiketlerin eksiksiz doldurulması valizlerinizin kabinlerinize doğru olarak gelmesi açısından önemlidir.

*Valizlerinizi geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kamaralarınıza gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan ve kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Onun için gemiye bineceğiniz ilk gün elzem olan ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır.

*Geminin uydu bağlantılı internet sisteminden faydalanabilirsiniz. Dakikası yaklaşık 1,5 USD civarındadır.

*Geminin kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda gemimizin kalkış saatinden en geç 30 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan da Cruises in Turkey  sorumlu olmayacaktır.

*Gemi seyahatimizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden kabinlerinize daha önceden bırakılacak etiketleri takarak saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir.

*Vize alımları için en az 15 iş günlük bir süreye ihtiyaç vardır. Lütfen programa katılımınızı buna göre ayarlayınız.

Gemi Bilgileri
Koningsdam
Koningsdam Gemisi
Description :

Holland America Koningsdam Gemisi Özellikleri;

Holland America Koningsdam, Holland America Cruise şirketinin 15 gemisinden biri olan 2016 yapımı gemisidir.
99500 gros tonaja sahiptir.
Toplam 2650 kişi kapasitesine sahiptir.
2 adet yüzme havuzu bulunmaktadır.
Gemide disko, casino, internet cafe, mağazalar ve kütüphane vardır.
Çocuklar için çocuk kulübü ve çocuk havuzu vardır.

Sizde bu kaliteli gemide yerinizi almak ve rezervasyon yaptırmak için sayfamızda ki en iyi fiyatlı kabinlerden yer ayırt edebilir veya çağrı merkezimiz üzerinden deneyimli müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirisiniz.   

Gemi Firması : Holland America Line Cruises
Menşei : , ,
Para Birimi :
Yapım Yılı: 2016
Yolcu Sayısı : 3150
Mürettabat Sayısı : 1025
Kat Sayısı : 12
Ağırlığı : 99800 ton.
Uzunluğu : 285.00 m.
Genişliği : 32.00 m.
Hızı : 23 Km/h
Gemi Detaylı Bilgisi İçin Tıklayınız